Α Κοινότητα

Λάγγουρα Μαρία

Η Λάγγουρα Μαρία γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στον Πειραιά.  ΄

Μεγάλωσε ακούγοντας ιστορίες για τους παλιούς Πειραιώτες και τον τόπο της, οι οποίες την έκαναν να νιώθει περήφανη για την καταγωγή της. Τα ακούσματα της, αλλά και οι ειλικρινείς σχέσεις της με τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες την έκαναν χρόνο με το χρόνο να αγαπάει όλο και περισσότερο την πόλη και τους ανθρώπους της.

Φοίτησε στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο 1ο Γυμνάσιο Καλλιπόλεως και στο 1ο Λύκειο Καλλιπόλεως.  Εργάστηκε ως σύμβουλος φαρμακευτικής εταιρείας την οποία και εκπροσωπούσε στα φαρμακεία του Πειραιά επί σειρά ετών.  Τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην Πλατεία Πηγάδας.

Το ανήσυχο πνεύμα της και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν να ασχοληθεί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων στα οποία φοιτούν τα παιδιά της.  Το 2016 ήταν Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά  και του 1ου  Γυμνασίου Πειραιά. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Ως ενεργό μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων αλλά και ως κάτοικος της Α΄ Κοινότητας, εντοπίζει καθημερινά προβλήματα τα οποία θέλει να βοηθήσει να λυθούν.

Έχοντας όνειρα, όρεξη για δουλειά και έντονους προβληματισμούς για τη γειτονιά, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Κοινότητα Πειραιά για τις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 με το συνδυασμό Πειραιάς Νικητής  του Γιάννη Μώραλη.FACEBOOK