Β Κοινότητα

Κεχαγιά Ζωή

Γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη με τον Αργύρη Κεχαγιά και μητέρα δύο παιδιών.

Σπούδασε στον ΕΟΜΜΕΧ διακόσμηση εσωτερικών χώρων και δερματίνων ειδών ελληνικής λαϊκής τέχνης, άσκησε για πολλά χρόνια το επάγγελμα της διακοσμήτριας, ενώ διατηρούσε παράλληλα και επιχείρηση στο κέντρο της πόλης.

Αθλήτρια του στίβου από τα εφηβικά της χρόνια και μητέρα, αργότερα, πρωταθλητών του υγρού στίβου, ήρθε από πολύ νωρίς σε επαφή με τις αθλητικές αξίες. 

Η ενασχόλησή της με τα κοινά έγινε για πρώτη φορά το 1996, όταν με τον Συνδυασμό του Χρήστου Φωτίου έθεσε υποψηφιότητα για το αξίωμα της Διαμερισματικής Συμβούλου. Κίνητρό της δεν ήταν η κάλυψη προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά η απόκτηση δυνατότητας για συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητά.

Το 2006 εκλέχτηκε Σύμβουλος στο Β’ Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα και τον Ιανουάριο του 2007 Πρόεδρος του Διαμερισματικού Συμβουλίου, αξίωμα που κατέλαβε και στις εκλογές για την ανάδειξη Προεδρείου τον Ιανουάριο του 2009.

Από τη θέση αυτή δεν έπαψε να εκπροσωπεί τους συμπολίτες της που την εμπιστεύθηκαν, με ευαισθησία, συνέπεια και ήθος και να αγωνίζεται μαζί τους για την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που παγιδεύουν την πρόοδο της πειραϊκής κοινωνίας.

Συντάσσεται στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη με πίστη στο όραμα και τους στόχους του. FACEBOOK