Γ Διαμέρισμα

Πετράτου Αθανασία (Νάνσυ)

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1967, από τον Κεφαλονίτη Γεράσιμο Πετράτο, καπετάνιο του εμπορικού ναυτικού, την Κρητικιά Βάσω Μαρινάκη και έχω μια κόρη δώδεκα ετών. Μεγάλωσα και κατοικώ στον Πειραιά, στην περιοχή του Νέου Φαλήρου. Απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής και σπούδασα Marketing στο κολλεγιο Deree. Εργάζομαι ως  τουριστικός πράκτορας Σκαφών Αναψυχής και γενικού τουρισμού με πολυετή πείρα στο κλάδο και είμαι  ενεργό μέλος της ‘Ενωσης Πρακτόρων Ελληνικών Σκαφων Τουρισμου.  

Για πολλα χρόνια εχω ασχοληθεί με τη διοργάνωση του διεθνούς αγώνα αντοχής «Σπάρταθλον», σε οργανωτικό επιπεδο, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσιες μου στον αγώνα απο διαφορες θέσεις προκειμένου να διοργανωθει αρτια ενας αγώνας δρόμου που ειναι γνωστός σε ολο τον κόσμο. (www.spartathlon.gr)

Μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το1987 έως το 2000 σε όλες τις βαθμίδες του  2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων του Νέου Φαλήρου και τώρα πια προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες στο σύστημα οποτε μου ζητηθει.

Απο το 2011 ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικης Ομάδας Πειραιά, τμήμα της πολιτκής προστασιάς, μια ομάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες της όπου χρειαστεί (π.χ.πυρόσβεση, διάσωση, κ.α.).

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6943590221

PETRATOU ATHANASIA NANSU PRAKTORAS GENIKOU TOURISMOU SKAFON ANAPSUHIS APOFOITOS DEREE

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


17
Οκτωβρίου 2015

Τα Βίκος Street Relays για 2η χρονιά στον Πειραιά

17:30-19:30 Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι)


MULTIMEDIA GALLERY


Ο Δήμαρχος Πειραιά υποδέχτηκε την ομάδα του Ολυμπιακού στο Αρχαιολογικό Μουσείου Πειραιά
 

Ο Δήμαρχος Πειραιά υποδέχτηκε την ομάδα του Ολυμπιακού στο Αρχαιολογικό Μουσείου Πειραιά


FACEBOOK


TWITTER


NEWSLETTER


Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ