Ε Κοινότητα

Μέντη - Κυριακίδου Σταυρούλα

Γεννήθηκε και ζεί στον Πειραιά.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Πειραιά και σπούδασε κλασσική μουσική. Απέκτησε πτυχίο και δίπλωμα βιολιού καθώς και πτυχία ανωτέρων θεωρητικών μαθημάτων.

 

Διδάσκει μουσική στα Δημοτικά Ωδεία Πειραιά και Νίκαιας, σε μουσικές σχολές της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και συνεργάζεται με ωδεία της Μυκόνου και της Καρύστου. Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια στο μεγάλο φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού και μαέστρος στην ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά.

 

Από το 2004 διδάσκει στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Συμμετέχει με συμφωνικές ορχήστρες και μουσικά σχήματα σε πολυάριθμες συναυλίες ενώ είναι  τακτικό μέλος της ορχήστρας του μεγάλου συνθέτη μας Γιάννη Μαρκόπουλου.

 

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ελαφονησιωτών Αθηνών και Πειραιώς «Ο Φιλόπατρις» και το 2014 εκλέχθηκε σύμβουλος στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς – Νικητής».

 

Είναι τακτικό μέλος στην ΔΗ.ΡΑ.Π και αναπληρωματικό μέλος στο συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

 FACEBOOK