16 Νοεμβρίου 2018, Δελτία Τύπου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιάννης Βοϊδονικόλας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιάννης Βοϊδονικόλας

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων και Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Επίσης έπειτα από συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, προσχωρεί στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Μαρία Γκουτζαμάνη, αρχαιολόγος-επιχειρηματίας, υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων.IMG 9580

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά ενεργοί πολίτες του Πειραιά, με διάθεση προσφοράς για την πόλη. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Βοϊδονικόλα ως δημοτικού συμβούλου, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι συμμετέχει στον «Πειραιά Νικητή» από την αρχή αυτής της προσπάθειας και ότι προσέφερε στην πόλη ως Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.  Ο κ. Μώραλης καλωσόρισε στον συνδυασμό την κυρία Γκουτζαμάνη, σημειώνοντας: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που διαπιστώνω πως όλο και περισσότεροι Πειραιώτες συντάσσονται με τον «Πειραιά Νικητή» και την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014, να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη με δυναμική, με προοπτική. Μια υπερκομματική προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι καταξιωμένοι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι το σημαντικό της προσπάθειάς μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Ο κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, τόνισε: 

«Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικό έργο ως Δημοτική Αρχή αλλά και στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα στην οποία είμαι Πρόεδρος. Επιθυμία μου είναι να προσφέρουμε τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ακόμη περισσότερα στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια».

Η κυρία Μαρία Γκουτζαμάνη, σε δήλωσή της επεσήμανε: «Με βάση την υπερκομματική και ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και βασιζόμενη στο ενδιαφέρον και στην αγάπη μου για προσφορά στην πόλη του Πειραιά στον οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, προχώρησα στην απόφαση να συμμετάσχω στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική ομάδα του Γιάννη Μώραλη και τον Πειραιά Νικητή. Στόχος μου, όσο και της ομάδας που συντάσσομαι, είναι να προχωρήσουμε μπροστά μαζί, διεκδικώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις και λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας».

MULTIMEDIA GALLERY


Ορκωμοσία Δημοτικού Συμβουλίου
 

Ορκωμοσία Δημοτικού Συμβουλίου


FACEBOOK


NEWSLETTER


Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ