05 Μαρτίου 2015, Εκδηλώσεις

Συνέντευξη Τύπου

Κοινή Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την Εθνική Ημέρα ενάντια στον Σχολικό Εκφοβισμό (Bullying) στις 6 Μαρτίου.

Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης του «Οδυσσέα» στον Πειραιά. Πρόκειται για το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας στην Ελλάδα το οποίο δημιούργησε και λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το οποίο θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τις 5 έως τις 12 Μαρτίου.

Ο σκοπός της επίσκεψης του «Οδυσσέα» είναι η πολύπλευρη ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης για μια σειρά καίριων θεμάτων.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθούν σημαντικά στοιχεία για τον Σχολικό Εκφοβισμό στην Ελλάδα και διεθνώς.

Κατά την επταήμερη επίσκεψη του «Οδυσσέα» στον Πειραιά θα βρίσκεται σταθερά εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί) του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε αίτημα των επισκεπτών.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


17
Οκτωβρίου 2015

Τα Βίκος Street Relays για 2η χρονιά στον Πειραιά

17:30-19:30 Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι)


MULTIMEDIA GALLERY


Ο Δήμαρχος Πειραιά υποδέχτηκε την ομάδα του Ολυμπιακού στο Αρχαιολογικό Μουσείου Πειραιά
 

Ο Δήμαρχος Πειραιά υποδέχτηκε την ομάδα του Ολυμπιακού στο Αρχαιολογικό Μουσείου Πειραιά


FACEBOOK


TWITTER


NEWSLETTER


Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ