Α Κοινότητα

Γκόλφης Νικήτας

Πρόεδρος Α’ δημοτικής κοινότητας Δήμου Πειραιά και μέλος του ΔΣ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Γεννημένος το 1973 στον Πειραιά, το τελευταίο παιδί από τα εφτά παιδιά του Γιώργου και της Ρουμπίνης Γκολφη. Παντρεμένος με την Καλλιόπη Κουμέντου με την οποία έχει αποκτήσει τρία αγόρια, τον Γιώργο, τον Γρηγόρη και τον Παναγιώτη.

 

Μεγαλωμένος στις γειτονιές του Χατζηκυριάκειού και του Αγίου Βασιλείου. Από το 48ο δημοτικό σχολείο Πειραιά συνέχισε στο πρώτο γυμνάσιο και λύκειο Καλλίπολης και αποφοίτησε από τη σχολή ΟΑΕΔ τμήμα στελεχών επιχειρήσεων.

Επί 15 χρόνια αγωνίστηκε στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα Αργοναύτης την οποία και στηρίζει ακόμα.

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον κλάδο του εμπορίου, διατηρεί ιχθυοπωλείο στην περιοχή του Χατζηκυριακείου από το 2000 και τα τελευταία εφτά χρόνια τουριστικό κατάστημα στον Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας Πειραιώς.

Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε ζει και εργάζεται τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του 2014 όπου και εκλέχθηκε πρώτος στην Α’ κοινότητα Πειραιά. Έκτοτε εκτελεί τα καθήκοντα του προέδρου στη μεγαλύτερη κοινότητα του Πειραιά με μεγάλη επιτυχία και πάντα με συναίσθημα ευθύνης δίπλα στον άνθρωπο.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θέλοντας να συνεχίσει το έργο του, θέτει υποψηφιότητα στην Α’  κοινότητα Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».FACEBOOK