Β Κοινότητα

Ατζεμιάν Ι. Παναγιώτης

Στοματολόγος Χειρούργος Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στις 05/06/1990 στον Πειραιά από γονείς Πειραιώτες. Είναι πτυχιούχος οδοντίατρος και εργάζεται στην επί της οδού Κάνιγγος 10 στο Πασαλιμάνι κλινική μας Whi10 Dental Care μαζί με τον πατέρα του Ιωσήφ Π. Ατζεμιάν επίσης χειρουργό οδοντίατρο.

Παράλληλα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα (Εργαστηριακή μελέτη συχνότητας εμφάνισης υποτύπων HPV, στον στοματοφάρυγγα εθελοντών Ελληνικής καταγωγής) που ανήκει στο ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (Η έρευνα υλοποιήθηκε στα εργαστήρια της φαρμακευτικής σχολής).

Επίσης, επί δυόμιση χρόνια είναι εγγεγραμμένος στη δομή UNESCO –ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ  με σκοπό την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών αφιλοκερδώς σε καθημερινή βάση, σε συμπολίτες  μας που είναι πιστοποιημένα σε κατάσταση φτώχιας. Το 2018 πήρε τον τιμητικό τίτλο του Διευθυντή τμήματος υγείας στην UNESCO για την προσφορά του.

Συμμετέχει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ως μέλος, ως Οργανωτική επιτροπή συνεδρίων καθώς επίσης και σε παρουσιάσεις με πιο πρόσφατη «διαγνωστικές  λύσεις σε εξατομικευμένες εφαρμοσμένες θεραπείες σε βλάβες του στόματος», πρωτοπαθής δευτεροπαθής νευραλγία τριδύμου στην ιατρική ΕΚΠΑ.FACEBOOK