Γ Κοινότητα

Καρλάφτης Ευάγγελος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Νέο Φάληρο.

Τελείωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Νέου Φαλήρου και το Γυμνάσιο – Λύκειο Μοσχάτου / Νέου Φαλήρου. Κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων, εισήχθη στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, μετά από εξετάσεις πέτυχε την κατάταξή του στο Λιμενικό Σώμα. Υπηρέτησε πάνω από 30 χρόνια σε θέσεις ευθύνης ανάλογες του βαθμού του και αποστρατεύτηκε ως ανώτερος Αξιωματικός το 2010.

Διετέλεσε για πάνω από 10 χρόνια μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου και του Α΄ Γυμνασίου Νέου Φαλήρου.

Διατελεί Α΄ Αντιπρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου, ενός από τα αρχαιότερα ιδρύματα, όχι μόνο της πόλης του Πειραιά αλλά και ολόκληρης της χώρας, προσφέροντας τα τελευταία 15 χρόνια ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του.

Είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Φαλήρου τα τελευταία χρόνια, συμπράττοντας με τους λοιπούς φορείς της περιοχής του στην πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της.

Επίσης είναι Έφορος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Λέσχης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.FACEBOOK